Ervaar de volledig open GreenStar Connect API's en Open API SDK's:

Dataverrijking: 

api VWE Voertuiginformatie

GreenStar koppelt al uw voertuigen automatisch met de VWE informatie. Daarmee ontstaat een zeer volledig beeld van uw wagenpark. onder andere de rijgedrag analyse is gebaseerd op het type voertuig, zodat wij geen appels met peren vergelijken. Wij passen het GreenStar training programma aan op de voertuigen waarmee u rijdt. 

api Google open street map 

GreenStar koppelt rijgedrag aan Google streetview. Hierdoor kan GreenStar - afhankelijk van privacy afspraken - heel gericht tips, tricks en training geven over het verbeteren van rijgedrag. Ook Kan GreenStar punten van aandacht zijn bij u in de omgeving identificeren, bijvoorbeeld rotondes waar veel rijgedragevents plaatsvinden.

API BRANDSTOF GEGEVENS

GreenStar biedt een koppeling om uw tankpas informatie en brandstof gegevens automatisch in te lezen. Hierdoor weet u precies hoeveel liter u met uw wagenpark verbruikt hebt en ziet u hoe het brandstof verbruik afneemt wanneer uw rijgedrag verbetert. GreenStar koppelt met praktisch alle brandstof leveranciers. 

API weerinformatie

Coming soon! GreenStar koppelt weerinformatie aan ritten. Hierdoor ontstaat een risicoprofiel per weertype. Ook kan GreenStar hierdoor gerichter tips en tricks geven aan bestuurders over rijgedrag op basis van weervoorspellingen en bedrijven adviseren over de inzet van voertuigen tijdens bepaalde weertypen. 

Voertuig telematica:

API Mobile Devices - Munic

GreenStar koppelt met de OBD telematica apparatuur van Mobile Devices. Dit apparaat is plug & play te installeren in praktisch ieder voertuig (<3,5T) en maakt het mogelijk om zeer kosteneffectief met de GreenStar oplossing aan de slag te gaan.  

API TomTom webfleet Telematics

Coming soon! GreenStar koppelt met TomTom Telematics in het TomTom partner programma. Daarmee wordt het voor wagenparken die reeds gebruik maken van TomTom mogelijk om gebruik te maken van het GreenStar programma. 

API SCOPE TECHNOLOgIES

GreenStar koppelt met de OBD telematica apparatuur van Scope Technologies. Dit apparaat is plug & play te installeren in praktisch ieder voertuig (<3,5T) en maakt het mogelijk om zeer kosteneffectief met de GreenStar oplossing aan de slag te gaan.

Voertuigen (Connected Car):

API TESLA MODEL S 

GreenStar koppelt met de Tesla Model S API. Hiermee leest GreenStar het rijgedrag en batterij gebruik uit om ook voor dit type voertuig actieve gebruiksondersteuning te kunnen geven. Voor wagenparken specifiek geeft deze koppeling inzage in optimalisatie van de inzet van elektrische voertuigen.  

Taxi planningsystemen:

API CHAUFFEURS- EN RITINFORMATIE 

GreenStar koppelt met verschillende planningssystemen in de taxi markt om chauffeursinformatie automatisch te koppelen aan rijgedragmetingen. Hierdoor kan GreenStar een uniek beeld geven van het rijgedrag van bestuurders in verschillende voertuigen en bestuurders gericht ondersteunen in het verbeteren van rijgedrag. 

Door de koppeling wordt het mogelijk om per rit, dag, week of maand rijgedrag te analyseren en verbeteren zonder dat het de taxi ondernemer extra handelingen hoeft te verrichten. 

Rijschool software:

API Dation rijschoolsoftware

GreenStar koppelt met Dation Rijschoolsoftware om het rijgedrag per rijles vast te leggen. Via de koppeling laden gebruikers instructeurs- en lesinformatie in.