Misschien heb je hem al gezien: het maandelijkse management-rapport van GreenStar. Sinds kort worden deze rapportages gegenereerd door Shepherd. Dit rapport geeft in één oogopslag een overzicht van de prestaties en verbeteringen van het bedrijf.

Dit rapport wordt maandelijks door GreenStar verstuurd, zodat u altijd op de hoogte bent van de maandelijkse ontwikkelingen.


Inhoud

Op de eerste pagina is het overzicht van de hele maand kort weergegeven, waardoor meteen te zien is of er verbeterd is ten opzichte van vorige maand. In de grafiek staan de scores per dag van de gekozen maand. Het rapport geeft ook informatie over de welke events zijn gehaald deze maand, geeft de stijgers en dalers onder de chauffers weer, en deelt de chauffeurs in verschillende categorieën in, op basis van hun score. Met deze indeling is direct duidelijk welke chauffeurs de meeste aandacht verdienen, en hun score kunnen verbeteren.