Ook deze sprint hebben onze ontwikkelaars weer hard hun best gedaan om Shepherd weer een stukje beter te maken. Dit zijn de belangrijkste vernieuwingen:


Toerental-limiet

Het blijft een uitdaging om voor alle voertuigen een goed advies te geven over het juiste schakelmoment, maar wij zouden niet GreenStar Statistics heten als we dit niet met een goede statistische analyse aan kunnen pakken. Meer informatie is te vinden in de aparte blogpost over het toerental.


Datumselectie

Misschien hebben sommigen het al op de pagina 'vormrapporten' gezien: de hippe datumselectie. Deze manier van een datum selecteren is weer een stuk beter dan de huidige selectie in Shepherd. Met één keer klikken is het mogelijk om een dag, week, maand of een heel jaar te selecteren. Daarnaast is het mogelijk om een willekeurige periode te selecteren door de begin en einddatum aan te klikken. Dit maakt het weer nét dat beetje makkelijker om snel inzicht te krijgen in het rijgedrag over een bepaalde periode. Bekijk de korte instructievideo om te zien hoe het werkt.


Stijgers en dalers

Het wekelijkse overzicht van het rijgedrag wordt weer een stukje uitgebreid, dit keer met de stijgers en dalers van de huidige week. In de mail van de weekly is nu te zien wat de grootste stijgers en dalers zijn ten opzichte van vorige week. In één overzicht is dus duidelijk welke chauffeurs goed bezig zijn geweest met hun rijgedrag, en welke chauffeurs op moeten letten om niet te ver te zakken met hun score.

Hieronder een voorbeeld van de stijgers en dalers, uit de GreenStar testomgeving:

Voorbeeld van stijgers en dalers uit de GreenStar testomgeving.

Voorbeeld van stijgers en dalers uit de GreenStar testomgeving.