Donderdag 25 augustus is er weer een nieuwe release van Shepherd. Lees hier wat er allemaal verbeterd wordt.

Let op! doordat er dit keer grote wijzigingen zijn duurt het updaten langer dan normaal. Daarom is Shepherd donderdag van 15.00 uur tot 21.00 minder goed bereikbaar

 


Data elk uur verwerkt

GreenStar heeft weer een extra stap gemaakt in het geven van feedback aan bestuurders, operationeel management en directie: ritten worden nu elk uur verwerkt in plaats van alleen 's nachts. Dit heeft als voordeel dat u sneller terug kunt kijken welke score u heeft gehaald.


Maandelijks managementrapport

Het maandelijks managementrapport heeft weer een update gehad. De tweede pagina is flink onderhanden genomen. Bij de rijgedrag-analyse staat nu een score weergegeven, en er staat bij die score of dit een stijging of daling is ten opzichte van de vorige maand.

Bij de top stijgers en dalers staan nu ook de kilometers vermeld, zodat er nog beter vergeleken kan worden met vorige maanden.