Donderdag 8 september is er weer een nieuwe release binnen GreenStar. Onze developers hebben onder andere de volgende veranderingen voor u doorgevoerd:


Dagelijks Bedrijfsrapport

Het is zover, de dagelijkse mail die u als manager ontvangt met informatie over het bedrijf, heeft een welverdiende facelift gekregen.
In de mail vindt u een snel overzicht van hoe uw bedrijf ‘gisteren’ gescoord heeft.
Daarnaast vindt u een aantal uitschieters waar mogelijk aandacht aan besteed kan worden en wordt er weergegeven wat de besparingen zijn op basis van de gegevens die wij ontvangen.
In de bijlage van de email vindt u de informatie per bestuurder/ kenteken. 

Let op: Deze mail heeft nu dezelfde lay-out als onze wekelijkse mail!


E-mail rapportages

U zult vanaf dit moment de mogelijkheid hebben om onder het kopje ‘Administratie’ de mail instellingen voor al uw bestuurders in 1 keer te veranderen. In plaats van de instellingen per bestuurder te veranderen, kunt u via deze knop voor een hele doelgroep instellen welke mail zij gaan ontvangen. 
Mocht u een mail uit willen zetten voor een hele groep, is dat hier ook mogelijk.


Rapport op maat

We hebben ook nog een echte primeur deze keer, u kunt nu een rapport samenstellen waarbij gegevens van verschillende bedrijven of vestigingen in één rapport zichtbaar zijn. Dit betekent dat onze partners niet langer handmatig deze gegevens samen hoeven te voegen. Zo kunt u in één oogopslag informatie van meerdere bedrijven bekijken en deze vergelijken.

Heeft u interesse om deze functie toe te voegen aan uw online omgeving bij ons? Neemt u dan contact met ons op via support@gsstatistics.com.