Er is niet stilgezeten in het GreenStar kantoor. Onderstaand vindt u meer informatie over de veranderingen die vrijdag 23 september doorgevoerd zijn:


Toerental limiet

Alle auto's zijn verschillend, de karakteristieken van de auto hebben veel invloed op de prestaties die deze kan leveren.
Zo worden er bij een lichtere motor bijvoorbeeld makkelijker meer toeren gemaakt dan bij een zware motor.
De type motor en het bijbehorende rijgedrag kunnen nu beter onderscheiden worden.

In deze update wordt een dynamisch toerentallimiet ingesteld. Hierdoor zijn we in staat een unieke, verbeterde feedback aan te bieden. De meting is een werkelijke meting van het rijgedrag en is niet beïnvloed door de karakteristieken van de auto. Bestuurders kunnen met een betere ondersteuning nu nog efficiënter gaan rijden. 

De update zit momenteel in de pilot-fase en zal later dit jaar voor alle klanten uitgerold worden. 


Scores vergelijken

Niets is spannender dan een battle tussen bedrijven. Om deze nog beter te kunnen ondersteunen hebben wij een update doorgevoerd waarin het makkelijker wordt om bedrijven met elkaar te vergelijken. Zo zie je in één oogopslag of het jouw bedrijf is die de hoogste score heeft in de regio. Ook kun je makkelijk zien op welke gebieden het bedrijf een efficiëntieslag kan maken om te zorgen dat je verder stijgt met de score. Wij houden wel van een beetje competitie en zien onze klanten graag in hetzelfde schuitje.

Durf je de battle met jouw bedrijf aan te gaan tegen alle bestuurders bij GreenStar? Dan we zien je uitdaging graag tegemoet!


Duurzaamheidsprijs

Motiverend belonen loont, dat weten we niet alleen uit ervaring, maar ook onderzoek wijst dit uit.
Vanuit deze gedachte biedt GreenStar vanaf heden een duurzaamheidsprijs aan.
Een motivatieprijs voor chauffeurs die in bijvoorbeeld een maand, een goede vooruitgang hebben laten zien of een doelstelling behaald hebben. 

De tas is gevuld met artikelen die duurzaamheid motiveren en kan besteld worden via ons support team:
Tel.: (053) 304 00 29
E-mail: support@gsstatistics.com