Er zijn weer ontwikkelingen doorgevoerd voor u. Onderstaand vind u een overzicht van de updates die vanaf 7 oktober doorgevoerd zijn. 


Website performance

Zoals u hoogstwaarschijnlijk al gemerkt heeft, is er op de achtergrond een grote verandering doorgevoerd.

De snelheid waarmee onze website nu in staat is uw data te laden, is met een mooie 50% omhoog gegaan. Dit betekent niet alleen dat u sneller in staat bent om van de ene naar de andere pagina te klikken, ook nieuwe gegevens toevoegen aan het systeem kan nu een stuk efficiënter. Een sneller systeem betekent ook dat eventuele grote veranderingen in de toekomst zonder problemen voor u doorgevoerd kunnen worden.

Meer doen in minder tijd- dat klinkt ons als muziek in de oren!


Duurzaamheidsprogramma

Door middel van een maandelijks gesprek zijn we in staat om met onze klanten in korte tijd de vinger te leggen op zwakke plekken, en een pluim uit te delen voor de sterke schakels. 

Ons duurzaamheidsprogramma is opgesteld om u een handvatten te geven met betrekking tot de data. Door samen met u naar het management rapport te kijken, zijn we in staat om meteen eventuele veranderingen op te merken en aan te pakken. Mocht u vragen krijgen die u niet goed weet te beantwoorden, of onduidelijkheden hebben met betrekking tot het uitlezen van de data, dan is dit gesprek een goed moment om die oneffenheden uit te strijken.

We zijn nu in staat om een betere vergelijking te maken met betrekking tot de historische data. Hierin zijn bijvoorbeeld de brandstofgegevens en schadegegevens die u zelf aanlevert erg belangrijk, maar ook de data die door de EcoBox is geregistreerd wordt hierin meegenomen. 
 


Dag van de duurzaamheid

10 oktober is het weer zover, de Dag van de Duurzaamheid. GreenStar nodigt u graag uit om deze dag extra duurzaam te maken. Mocht u een zetje in de goede richting nodig hebben, dan dagen we u graag uit: 

Stuur ons je meest innovatieve en toffe ideeën over hoe jij zelf (of als bedrijf) 10 oktober duurzaam gaat maken (eventuele voorbeelden vindt u hier). Laat ons via e-mail weten wat je op hebt gezet en het liefst zien we daar natuurlijk fotografisch bewijs van. Op woensdag 11 oktober zal er uit alle inzendingen 1 gekozen worden, die onze 'Duurzaamheidsprijs' ontvangt: 
Een tas vol met leuke producten die duurzaamheid stimuleren!

Meedoen is simpel.

Stuur ons dan voor woensdag 11 oktober, 12:00 uur een mail met daarin zo veel mogelijk informatie over jouw initiatief!

Email: support@gsstatistics.com


Taxi Expo

Hét jaarlijkse tweedaagse beurs-evenement voor de taxibranche. Dit jaar op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2016 in Expo Houten.
De Taxi Expo wordt gebruikt als een actieve netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer. Door een combinatie van een vakbeurs en een breed scala aan interessante workshops, wordt de Taxi Expo jaarlijks door zo'n 1500 professionals bezocht.

Natuurlijk is GreenStar aanwezig op dit evenement. Graag nodigen wij u uit aan onze stand en bij de workshop op 12 oktober om 12:00 uur