Onderstaand vindt u de nieuwsupdate van donderdag 24 november.


Voertuig gebonden toerental limiet stimuleert optimaal schakelgedrag

Voor ruim 400 wagens in ons systeem, is een voertuig gebonden toerental limiet nu vastgesteld. Bij vele klanten, die naar aanleiding van voorgaande nieuwsbrief voertuigen aangemeld hebben, hebben deze inmiddels in gebruik. Omdat deze zwaardere voertuigen zich anders gedragen dan bijvoorbeeld een personenwagen, heeft onze technische dienst de historische data van deze voertuigen geanalyseerd. Ze zijn in staat geweest om voor de volgende type voertuigen een aangepast limiet te creëren: 

- Ford Transit Kombi
- Mercedes-Benz Citan
- Mercedes-Benz Sprinter
- Peugeot Partner

Omdat het toerental limiet afhankelijk is van onder andere de versie van het voertuig, het brandstoftype en het aantal versnellingen, zijn ook voor bovenstaande types meerdere varianten van de limiet mogelijk. 

Mocht u een voertuig aan willen melden, horen wij dit graag van u via ons supportteam.


Management rapport

De rijgedrag analyse, zoals u deze in uw maandelijks management rapport vindt.

De rijgedrag analyse, zoals u deze in uw maandelijks management rapport vindt.

Ons management rapport voorziet van behoorlijk wat informatie, het is een uitgebreide versie van de wekelijkse mail, die u van ons via de mail ontvangt. 
Het management rapport kunt u momenteel downloaden. U doet dit via: 'Mijn Wagenpark - Vormrapporten'. 
Vervolgens selecteert u de maand waarvan u een overzicht wilt downloaden.
Bij 'Rapport' selecteert u: 'Monthly Management Report'.

Dit document bevat veel informatie, maar hoe deelt u deze informatie met uw werknemers zodat u ze niet alleen informeert over de informatie die hier in staat, maar ze ook motiveert?

Wij raden u aan gebruik te maken van de 'Rijgedrag-analyse'. Deze bevat veel informatie over uw bedrijf en stelt u in staat om van hier uit een doel voor het bedrijf te zetten.


Tot wel 11% brandstofbesparing door gebruik programma GreenStar

Mogelijk houdt u de TaxiPro website al in de gaten, wij wilden u deze in ieder geval niet onthouden. Luc van Kasteren onze klant van 'Taxicentrale de Meierij' vertelt:

Toen we zagen dat we na zo’n drie maanden al op een besparing van ongeveer 7,5 procent zaten, wisten we dat het een goede investering was en hebben we alle wagens van het programma voorzien.

Klik hier om het hele artikel te lezen.