Rijden met een Ecobox levert voordelen voor zowel uw portemonnee als voor het milieu. Door middel van een rijgedraganalyse van uw werknemers wordt er een feedbackrapport opgesteld met concrete verbeterpunten. Maar hoe stimuleer je je werknemer nou om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan? Naast dat u als werkgever veel kan doen om uw werknemers te stimuleren (hang bijvoorbeeld de voortgang in de kantine om een wedstrijdelement te creëren), wil Greenstar u hier een handje bij helpen. Hoe wij dit doen? 

Workshops op locatie

De workshop kan in combinatie met of ter aanvulling van de TX-keurmerk training worden gegeven, om zo handvatten te bieden voor gedragsverandering.

Greenstar van de maand medaille

Een positieve manier om verandering van rijgedrag te stimuleren is het toevoegen van een wedstrijdelement. Laat uw medewerkers onderling met elkaar strijden om de titel 'Greenstar van de maand'. Greenstar heeft speciale medailles beschikbaar voor deze winnaars, zoals u misschien wel een keer voorbij heeft zien komen op onze Facebook. Ook interesse in een workshop of medaille? Neem dan contact op met onze support.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.