Taxi-Expo is hét kennis evenement voor de taxisector. Dit evenement, dat op dinsdag 22 september plaats zal vinden in Houten (Utrecht),  bestaat uit workshops en een vakbeurs.

Het is voor bezoekers van de taxi-expo gratis deel te nemen aan het grote aanbod van interessante workshops op de taxi-expo. Hier Ook Greenstar geeft een workshop, genaamd "Rijgedrag van taxichauffeurs monitoren en verbeteren". Deze workshop zal om 12:00 uur plaatsvinden in workshopruimte 'Dome'. Hier zal Hans Schaap, directeur van Greenstar Statistics spreken over de kosten die verbonden zitten aan een wagenpark, wat deze (onnodige) kosten veroorzaakt, en hoe deze kosten door het monitoren en verbeteren van het rijgedrag verminderd kunnen worden.

De vakbeurs is een ander onderdeel van de taxi-expo. Hier tonen toeleveranciers van de taxibranche hun nieuwste innovaties, welke ervoor zorgen dat uw wagenpark optimaal kan functioneren.  Naast het kennismaken met deze innovaties is deze vakbeurs een uitstekende gelegenheid om te netwerken binnen de taxibranche. Greenstar zal ook hier aanwezig zijn om u te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.

.