Om klimaatverandering in de hand te houden, is het noodzakelijk dat ontwikkelde landen in 2020 40 procent minder CO2 uitstoten.

Wij van Greenstar dragen graag ons steentje bij aan het behoud van deze wereld en schone lucht voor onze (klein)kinderen. Door rijgedrag verbetering besparen onze klanten werkgevers gemiddeld 5-8 op brandstofkosten brandstofkosten en dragen wij samen een klein beetje bij aan deze wereldwijde doelstelling.

Een leuke statistiek: in 2015 hebben wij meer dan 1000 voertuigen en hun bestuurders ondersteund in het verbeteren van rijgedrag. Samen reden zij 32 miljoen km en zaten zij 905 duizend uur op de weg. Dit resulteert in enkele honderdduizenden liters minder brandstof en zo’n kleine 4 ton minder CO2 uitstoot. Het doel is om voor 2020 minimaal 100.000 voertuigen en bestuurders te ondersteunen met ons programma en daarmee biljoenen CO2 uitstoot te besparen.

Ook bijdragen aan reductie van CO2 uitstoot met uw wagenpark? 

Zet bijvoorbeeld een eigen mobiliteitsbattle op.

Of neem contact met ons op voor meer informatie. Graag denken wij met u mee over hoe ú met uw bedrijf brandstof kunt besparen!