In de toekomst zal het grijze vak wat het wagenpark nu vaak is, volledig transparant zijn door de “Connected Car Technologie”. Volledig elektrische voertuigen kunnen door zonnepanelen op het dak ineens wel de juiste actieradius behalen en het wagenpark kan door middel van slimme technologie veel efficiënter worden ingezet. Benieuwd naar wat de toekomst u op het gebied van mobiliteit gaat brengen? Onze Whitepaper “Mobiliteit anno 2020” geeft u antwoorden op deze vraag en is opgesteld op basis van gesprekken met groot wagenparkmanagers, duurzaamheidexperts, verzekeraars en universiteiten.

Eenvoudig 5-10% op CO₂ uitstoot besparen?

Ritregistratie een must, maar stiekem best kostbaar? Lastig om hardware om te bouwen bij het wisselen van voertuigen? Privacy van werknemers een struikelblok om het “erdoorheen te krijgen bij de OR?”
Dat is met het Duurzaamheidsplan van Greenstar in een klap opgelost. Rijgedrag verbeteren betekent geld besparen, veiliger rijden en minder CO₂ uitstoot. Verzekeraars begrijpen dat er door slimme tips & tricks en een beloningssysteem veel schades kunnen worden voorkomen en dat ziet u terug in uw premie.
Ritregistratie is nodig, maar geeft geen beeld van de kostenpost “wagenpark en gebruik”.  Het 'Click & Go' programma van Greenstar biedt dit allemaal vanaf EUR 10,-- per maand – geen aansluitkosten – inclusief ritregistratie, directe feedback naar de bestuurders, managementoverzichten en beloningspakketten.

Gratis whitepaper 'Trends in de mobiliteit anno 2020'