Taxipro

Taxipro is de toonaangevende nieuwssite in de taxibranche. De samenwering met Taxipro zorgt ervoor dat wij altijd goed op de hoogte zijn wat er speelt in de taxi markt en helpt GreenStar om goed contact te houden met onze doelgroep. 

DVG personenvervoer

DVG en GreenStar gaan een samenwerking aan en kunnen hierdoor een scherp tarief én een speciale kennismakingsactie voor DVG franchisenemers bieden.

Wilt u graag kosten besparen op mobiliteit? Bent u duurzaam ondernemer? Gaat u de strijd aan met andere bedrijven uit uw regio? Na het succes van 2015 organiseert Zienergie de Mobiliteitsbattle 2016. Doet u mee?

Met het dagelijkse nieuws, achtergrond-verhalen, onderzoeken en trends & ontwikkelingen is TrendsinAutoleasing.nl dé informatiebron voor iedereen die zich op strategisch niveau bezighoudt met zakelijke mobiliteit.

Nederland CO2 Neutraal

Nederland CO2 Neutraal helpt bedrijven om stappen te zetten richting klimaatneutraal ondernemen, onder andere met bijeenkomsten en advies over het verkrijgen van een CO2 certificaat of ondersteuning bij aanbestedingen. 

Dation

Dation verzorgt de planning en administratie voor bijna 600 rijscholen in Nederland en België. Via Dation heeft GreenStar een uitgebreid netwerk van opleiders die GreenStar ondersteunen in het aanbieden van rijgedrag verbetering aan taxi bedrijven. 

Dutch Harbor houdt zich bezig met het implementeren en realiseren van kostenbesparingen. Besparingen op de indirecte kosten. Niet op de mensen en niet op de kernactiviteit. Wij realiseren tussen de 30% en 70% aan besparingen.

Scharenborg & Rijckenberg

Scharenborg & Rijckenberg specialiseren zich in verzekeringen voor wagenparken. Samen met GreenStar verzorg S & R voor taxibedrijven een uniek schadepreventie pakket. 

 

Ovis Telematics GreenStar Partner

Ovis Telematics

Ovis Telematics is expert op het gebied van draadloze communicatie. Hiermee is GreenStar in staat om de laatste technologieën te gebruiken in haar rijgedrag analyse methodieken voor Taxi ondernemingen. 

SlimRijden is een onafhankelijk mobiliteits-adviesburo. SlimRijden helpt  bedrijven hun (operationele) medewerkers zuiniger, veiliger en dus duurzamer te laten rijden. De focus ligt op het verbeteren van rijgedrag van de berijders door meer bewustwording te creëren.