Ik wil mezelf graag introduceren als de nieuwe CEO van Greenstar Statistics. Op 15 december 2018 ben ik in dienst getreden bij Greenstar, waar ik Hans Schaap ga ondersteunen bij het dagelijks leiding geven aan het team, en waar wij samen verder gaan werken aan de groei van het bedrijf. 

Gedurende mijn (korte) periode binnen het bedrijf heb ik kunnen kennismaken met een getalenteerd en gemotiveerd team vol met plannen en ideeën. Gedreven om het bedrijf tot een nog groter succes te maken.  

De lopende omzetting van het Greenstar Shepherd systeem naar de cloud zal ons helpen om de uitrol naar nieuwe klanten en de (gefaseerde) introductie van nieuwe diensten mogelijk te maken. Ook de toekomstige release van een app zal een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de feedback aan en de coaching van chauffeurs. 

Gedurende mijn periode als Strategisch Programma Manager en Senior Directeur bij verschillende internationale organisaties heb ik geleerd dat de meest waardevolle suggesties op een product of dienst altijd afkomstig zijn van de gebruikers. Daarom zal ik de komende periode gebruiken om contact met u op te nemen voor een nadere kennismaking. 

Dat de ‘Connected Car’ de toekomst heeft, daar twijfelt niemand meer aan. Het is aan ons als Greenstar om onze huidige en toekomstige klanten de meest relevante informatie te geven die helpt rijstijl te verbeteren, operationele kosten terug te dringen, en misschien als allerbelangrijkste, te werken aan een duurzame toekomst. 

 Mocht u nog vragen hebben over Greenstar en onze plannen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen t.brand@gsstatistics.com