De afgelopen weken is het GreenStar team weer druk bezig geweest om het systeem te verbeteren en nieuwe features toe te voegen.

Design

  • Het systeem heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Het felgroene heeft plaats gemaakt voor blauw. De nieuwe stijl is aangebracht om meer rust te brengen in het geheel zodat de aandacht gevestigd is op de weergave van de data. De nieuwe iconen voor de parameters zijn eenvoudiger en beter te begrijpen. De rapporten, wekelijkse en dagelijkse e-mails zijn aangepast. Een proces waar wij hard aan blijven werken om tot het ultieme gebruiksvriendelijke Shepherd te komen.

GS_dashboard.PNG
iphone_x-mockup.jpg

Bestuurdersapp

  • De ontwikkeling van de bestuurdersapp is in volle gang. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in.

Snelheid

  • De hoeveelheid data dat Shepherd elke dag verwerkt zorgt ervoor dat het laden van jouw gegevens wat langer kan duren. We werken continue aan de verbetering van de snelheid van Shepherd zodat je hier in de toekomst steeds minder van zult merken.

Ranglijst

  • De startpagina “Ranglijst” krijgt gebruiksvriendelijke elementen om sneller de juiste data te vinden. Bij “Gebeurtenissen” zijn de settings aangepast voor iedere gebruiker waardoor er direct relevante data verschijnt.

  • Ga als Large fleet manager nu direct naar het management rapport vanuit de inlogpagina door op de oranje button te klikken. Maak overzichtelijke rapporten in een handomdraai.

gs_dashboard_2.PNG

Comment